Sylwester w Rybaczówce!
Spędź z nami tę wyjątkową noc! W programie muzyka na żywo, parkiet taneczny, pokaz sztucznych ogni, kieliszek wina musującego o północy i oczywiście pyszne menu. Startujemy o godz. 19:00. Zapraszamy!


MENU SYLWESTROWE

Przystawka: Żeberka pieczone w nalewce wiśniowej, podane z pieczywem własnego wypieku z pomidorkiem cherry i rozmarynem
Zupa: Zupa krem z pieczonego pomidora i papryki, podana z prażonym słonecznikiem i pesto bazyliowym
Danie główne: Łosoś owinięty szynką, serwowany na soczewicy z cebulką i boczkiem w sosie winnym z porem, krewetkami i grillowanymi warzywami
Deser: Pucharek czekoladowo-śmietanowy z owocami
Bufet zimny:
- Kurczak z warzywami w galarecie,
- Rostbef pieczony z remouladą,
- Ryba po grecku,
- Sałatka z kurczakiem wędzonym, ryżem i porem
- Cukinia zawijana z łososiem wędzonym i serkiem ricotta
Bufet gorący:
- Szynka wieprzowa w ziołach w sosie własnym
- Schab ze śliwką w sosie chrzanowym
- Bigos z pieczywem własnego wypieku
- Żurek z jajkiem i wędzonką
Posiłek regeneracyjny: Dzik pieczony z kaszą gryczaną, serwowany z kapustą modrą i sosem
Nielimitowane napoje: kawa, herbata, woda, soki.
Butelka wódki (0,5l) lub wina (0,7l) na parę.

To wszystko w cenie 300zł za osobę.

Prosimy o dokonywanie rezerwacji pod nr 517 738 313 lub mailowo rezerwacja@rybaczowka.swinoujscie.pl do dnia 13.12.2017.